Ekm

Yapılan toplantı sonucunda Okul Aile Birliği yeni Yönetim ve Denetleme kurulları oluştu

Ekm

Ankara'da düzenlenen Muay thai okul sporu müsabakalarında Türkiye 3.sü olan öğrencimiz  Melike ŞİRİN 'e Ordu İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Fatih VARGELOĞLU tarafından imzalanan Teşekkür Belgesi İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Fatih VARGELOĞLU adına verildi. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ekm

Okulumuz Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi 25/10/2023 saat 12.15 'te önce deprem sonra yangın tatbikatını başarılı bir şekilde uygulamıştır.Tatbikatat senaryosuna göre 12.15,te 7,2 şiddetinde başlayan depremle birlikte tüm şubelerdeki öğrenciler kafaları sıra seviyesinden aşağıda kalacak şekilde çök,kapan,tutun pozisyonunu almışlardır.Bu konuda Afet Kulübünün üyeleri sınıflarında bu süreci titizlikle sevk ve idare etmişlerdir. YangınTatbikatı senaryosuna göre ise öğrenciler şubelerini yangın merdivenlerini kullanarak hızla terk etmişler ve okul bahçesinde toplanmışlardır.

Ekm

"AHİLİK" konulu sunumu öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katkılarıyla gerçekleştirdik.

Ekm

Okulumuz pansiyonunda kalan öğrencilere yönelik "Afetten Korunma Bilinci" Eğitimi  verildi.

Ilıca - Bolaman Yöresini Kapsayan Coğrafi Gezisi

Ekm

26 Ekim 2023 Perşembe Günü Saat 14.00'de Okul Aile Birliği Toplantısı Yapılacaktır

METİN YILDIZ’LA SÖYLEŞİ

Ekm

4006- TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı 10. Dönem Başvurumuz kabul edildi.

Ekm

Pansiyonumuzda Öğrencilerimize Psikolojik Danışman ve Rehberlik Öğretmenimiz Yakup SARIKOCA "Akran Zorbalığı" seminerini çevrimiçi verdi.

Ekm

"CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN"

Eyl

Okulumuzun bahçesine basketbol sahası çizdik.

Eyl

Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız başladı.

Eyl

11-F'den öğrencimiz Fatma Nida GENÇ  Ağustos 2023'te Hemera Yayınlarından ilk şiir kitabı olan "Gün Doğumu"nu  çıkardı.