Sınav Tarihleri

Şbt

Fatsalı Yazar Dr. Halit SUİÇMEZ'i öğrencilerimizle Okulumuz Prof. Dr. Fuat SEZGİN Konferans Salonunda  okuma ve yazma üzerine bir söyleşide bir araya getiridik. 26.02.2024 Pazartesi günü gerçekleştirilen program saat 14.10'da başladı ve bir saat sürdü.

Şbt

Öğrencimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz

Şbt

Okulumuzda “İYİLİKTE YARIŞAN SINIFLAR” adlı proje yürütülmektedir. 12 ay boyunca sürecek olan projede, her sınıfın yetim bir kardeşi vardır. Projenin amacı; savaş, doğal afet, hastalık vb. sebeplerle Türkiye veya dünyanın bir başka ülkesinde anne/babasını kaybetmiş olan çocukların eğitim, sağlık, gıda, giyecek ve barınma gibi temel ihtiyaçlarının karşılanmasıdır. Projeyle belirlenen yetim kardeşlerimize, 12 ay boyunca düzenli olarak nakdi ödeme yapılacaktır. Yüz binlerce öğrencinin katıldığı bu proje, binlerce yetim kardeşimizin korunup kollanmasına ve kendi ayakları üzerinde durmalarına katkı sağlamaktadır.

Projede emeği geçen ve destek olan öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

15 - 19 Ocak tarihlerinde okulumuzda farklı etkinlikler gerçekleştirdik.

TEKNOFEST 2024 Teknoloji Yarışmaları için Başvurular Başladı!

TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular başladı. Yeni adresi Adana olan TEKNOFEST heyecanı 85 Milyon TL ödül ve malzeme desteğiyle kaldığı yerden devam ediyor.

Son Başvuru Tarihi: 20 Şubat 2024

Ara

Pansiyon Eylem planı kapsamında pansiyonda kalan öğrencilerimizle Huzur evi ziyareti yapıldı.

Ara

2. sınav takvimidir.

·         Sınav programında, Milli Eğitim Bakanlığı ve  İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan ortak sınav tarihlerindeki değişikler güncellenecektir.