Ara

Okulumuz Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafımdan düzenlenen Okulum Temiz Belgesini İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Saygın ATİNKAYA elinden aldık.

Ara

4 - 8 Aralık Engelliler Haftası

Kas

Okulumuz 11-F Sınıfı Öğrencisi Fatma Nida GENÇ Gün Doğumu adlı ilk şiir kitabı için okulumuzda imza günü düzenledi. Genç yazara yazın dünyasında başarılar dileriz.

Toplum Destekli Büro Amirliği koordinatörlüğünde okulumuzda konferans verildi

Kas

Fatsa Kaymakamlığımızın düzenlediği 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programında Okulumuz öğrencileri görev aldı.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı düzenlendi.

Kas

İngilizce Öğretmenimiz Nurdan ÖZDEMİR CANLICA ve öğrencileri 10 Kasım Atatürk'ü Anma etknilikleri kapsamında bazı sergiler ve afişler hazırladılar. Öğretmen ve öğrencilerimize güzel çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Ebediyete intikalinin 85. Yıl dönümünde Büyük Önderimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Judo'da İki Öğrencimiz Ordu Şampiyonu Oldu

Kas

Okulumuz idarecileri ve öğretmenlerine yönelik belletmen eğitimi kursu düzenlenmektedir.

Okulumuz kız öğrenci pansiynunda Cumhuriyetimizin 100. Yıl Etkinlikleri yapıldı

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 100. Yıl Dönümü münasebetiyle düzenlenen programı hazırlayan Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenlerimiz Nevin KASIMOĞLU ve Mehtap SAZAK'a, öğrencilerimize ayrıca Cumhuriyet konulu yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize teşekkür ederiz. Cumhuriyetimiz ilelebet payidar kalacaktır.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü kutlu olsun.