Nis

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü tarafından terörle mücadele konusunda 11 ve 12. ci sınıf öğrencilerine seminer verildi.

Nis

İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Fatih VARGELOĞLU ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Saygın ATİNKAYA iftarımıza katıldı

İftar Programı Düzenlendi

Fatsa İlçe Şampiyonu Olduk

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıldönümü nedeniyle program düzenlendi. Programa Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Müfettişleri Başkanlığı Eğitim Müfettişi Sayın Ömür ACET katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunmasının ardından günün anlam ve önemi belirten konuşmayı Tarih Öğretmenimiz Vedat ÜREK yaptı. Ardından iki öğrencimiz şiir okudu. Bilişim Öğretmenimiz Gülden KAPUSUZ tarafından hazırlanan video gösterimi yapıldı. Müzik Öğretmenimiz Ferit YILDIZ Çanakkale  ve Yemen türkülerini öğrencileriyle birlikte icra ettiler. Programın hazırlanmasında emeği olan Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Gamze KARPAT'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Çanakkale Geçilmez!

Sınav Tarihleri

Şbt

Fatsalı Yazar Dr. Halit SUİÇMEZ'i öğrencilerimizle Okulumuz Prof. Dr. Fuat SEZGİN Konferans Salonunda  okuma ve yazma üzerine bir söyleşide bir araya getiridik. 26.02.2024 Pazartesi günü gerçekleştirilen program saat 14.10'da başladı ve bir saat sürdü.

Şbt